La vie est belle

Roquebrune-sur-argens

Max. 4 personen

2 slaapkamers

2 badkamers

Domaine du golf Huis

Gemeenschappelijk zwembad

Airconditioning

Beschrijving

Deze prachtige vakantiewoning voor 4 volwassenen heeft alles wat je tot rust doet komen, kort bij het zwembad, dichtbij de zee, het strand en alle prachtige badsteden zoals St-Tropez, Cannes, Fréjus, ….. En dit alles gelegen langs een befaamd golfterrein, een natuurpark, meerdere tennisterreinen…

Tip: neem de boot (24u beschikbaar) in St-Maxime naar St-Tropez en ga er op ontdekkingstocht naar de prachtige boten en het idyllische winkelcentrum, je kan er om de korte tijd de boot terug nemen naar je wagen… een zalig ontbijt wacht je in het golfrestaurant , een beetje lager op het domein du Golf de Roquebrune-sur-Argens, maar eveneens de gastronomen onder ons kunnen hier zalig lunchen of dineren….

Indeling

  • Villa La vie est belle is recent volledig gerenoveerd en ingericht met nieuw meubilair.
  • Ze bevat op het gelijkvloers een mooie provencaals getinte keuken, een wc apart, een woonkamer met flatscreen en salon, een eetgedeelte en terras aansluitend op een tuintje met zicht op het zwembad.
  • Via de trap betreedt men de 1e verdieping, bevattende een gigantische slaapkamer met zicht op zee, met badkamer en wc apart, een ruime slaapkamer met balkon met zicht op het Esterel-gebergte, badkamer met wc apart.
  • Alle slaapkamers bieden een ingebouwde kleerkast en zalige boxsprings.
  • Er is recent een nieuwe airconditioning geplaatst in de woning.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Booking resource does not exist. [ID=16]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Esprit du sud
Average rating:  
 0 reviews