Kom meer te weten over esprit du sud - Zuid-Frankrijk
Neem contact met ons op +32 475 59 72 60
Neem contact met ons op +32 475 59 72 60

Zorgeloos op vakantie met Esprit du Sud

Een zorgeloze vakantie begint met een juiste woningkeuze en een betrouwbare service.

Esprit du Sud is sinds 2004 aanwezig aan de Côte d’Azur als verhuurder van vakantiewoningen op het Domaine du golf te Roquebrune sur Argens en verhuurder van luxe vakantievilla’s met privé zwembad en zeezicht in de regio Les Issambres en Sainte Maxime. Elke woning ligt op max 15 min rijden van de kust !

Wij zijn in de zomer zelf 2 maanden ter plaatse aanwezig en vertegenwoordigen hoofdzakelijk Nederlandse en Belgische eigenaars.

De meeste eigenaars hebben hun vakantiewoning gekocht via Esprit du Sud. Deze wensen hun woning nu ook te verhuren via onze diensten. Zij willen dan ook dat u evenveel geniet van hun woning in hun afwezigheid.
Esprit du sud kent dus alle woningen zeer goed en zorgt zowel voor een goed gevoel bij de eigenaar als bij de huurder. We zorgen voor een goede ontvangst van de huurders , de opkuis na hun vertrek, de controle van de woning en het terugbezorgen van de borg.
In elke woning zorgen we voor alle info over de woning en de streek, die we door onze 15 jaar ervaring ter plaatse , zeer goed kennen. De leukste nieuwe strandjes, de betere restaurants, de golfbanen in de buurt.. u kan alle info bekomen bij ons ter plaatse.

We wensen u alvast een fijne vakantie.

Christophe en Elisa.