TIPS - HUURDER

PLAGE DE ST AYGULF,een combinatie van openbare en privé stranden, dus kan wel heel druk zijn.Dit langste zandstrand van de Cote D’Azur is ideaal voor kinderen en is zelfs voorzien van golfbrekers. Hier kunt u voorbeeld terecht in het restaurant van het Vandervalk hotel op het strand waar u met de kinderen voor een goede prijs lekker kunt eten. PLAGE LA NARTELLE – Sainte Maxime Prive / publique met bar en fijne restaurants. Plage 44 Les Issambres met verschillende mogelijkheden van watersporten.

Les Issambres, verschillende restaurants op het strand waar je heel lekker kan eten. La reserve (iets duurder), plage 44 (eten met de voetjes in het zand en ook ideaal om uw apéro te nemen tussen 18.00 en 20.00u) Sainte-Maxime: La reserve (uitstekende prijs en kwaliteit in het centrum van Sainte-Maxime, als je geen kleine kinderen hebt best de laatste shift nemen dan bent u meer op uw gemak) La voile en Le wyc (2 restaurants op het strand van La Nartelle) Roquebrune: La table de Louis (zeer verzorgd en aangenaam)

Golf de Roquebrune-sur-argens, esterel in Saint-Raphaël, Golf de Sainte-Maxime, Beauvallon, ST-endreol: 6 verschillende golfbanen binnen de 30 minuten rijden van onze vakantiewoningen.

Tennis: op het golfdomein van Roquebrune voor de huurders van het domein. In Les Issambres tennisclub met padelplein en in Fréjus tennis, padel en zwembad met restaurant.

Contacteer ons